Overnatting på Røros

Her finner du en oversikt over hva vi har ledig under Rørosmartnan 2023

Toppetasjen Fru Engzelius

Bo i en unik leilighet midt i Røros sentrum. Leiligheten er på hele 140 kvm og har 3 soverom, kjøkken, bad, hall, gang, tv- og spisestue. Her er det god nok plass til flere familier. Leiligheten ligger i 3. etasje med fin utsikt over Røros sentrum. Leien inkluderer sengetøy og håndduker.

Ledig fra mandag 20. februar – torsdag 23. februar.
Pris 4000,- pr natt. Leies kun ut for hele perioden.

Gruvesjakta - fullbooket!

Bo i en unik leilighet midt i Røros sentrum. Leiligheten ligger i 1. etasje i Finnegården, og har 1 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og gang. Dette er et perfekt utgangspunkt for din opplevelse på Røros, med sin beliggenhet midt i sentrum. Leiligheten har 1 soverom med dobbeltseng og en dobbel sovesofa på stuen. Leien inkluderer sengetøy og håndduker.

Bergmannen

Unik og fredelig leilighet midt i Røros sentrum. Leiligheten ligger i 3. etasje i Finnegården. Leiligheten har utsikt mot hagen. Den har ett soverom, stue, kjøkken og eget bad. Soverommet har en dobbeltseng og en køyeseng. Her bor du midt i sentrum av Røros, og leiligheten vil være et perfekt utganspunkt for ditt besøk på Røros. Leien inkluderer sengetøy og håndklær. Gratis WIFI.

Ledig fra mandag 20. februar – tirsdag 21. februar og onsdag 22. februar – torsdag 23. februar.
Pris 3000,- pr natt. 

Jens Finne - Fullbooket

Bo i denne flotte leiligheten i gammel stil. Leiligheten ligger i 3. etasje, med utsikt både mot Bergmannsgata og til bakgården. Leiligheten holder bra standard, og har 2 soverom, bad, kjøkken, spisestue og stue. Med familiekøye på det ene soverommet og dobbeltseng på det andre, er det god plass til 5 personer i denne leiligheten. Leien inkluderer sengetøy og håndduker.

Gulhuset

Nyoppusset hus på to plan midt i Røros sentrum. Huset ferdigstilles januar 2023. Bilder kommer når huset er ferdig oppusset. To soverom med dobbeltsenger. Sengeplass til 4 personer. Leien inkluderer sengetøy og håndklær. Gratis WIFI.

Ledig fra mandag 20. februar – søndag 26. februar.
Pris 4000,- pr natt. Leies ut mandag – torsdag og torsdag – søndag. Eventuelt kan man leie mandag – søndag.

Send oss en forespørsel for å gjøre en reservasjon. Skriv hvilken leilighet og hvilken periode dere ønsker å leie, samt antall personer. Så tar vi kontakt for å bekrefte bestillingen.

Ingen avbestilling ved bookinger til Rørosmartnan 2023.

Ha et hyggelig opphold på Røros

Om du reiser til Røros på grunn av kultur, historie eller bare ønsker å nyte den gamle trehusbebyggelsen, så er Finnegården et perfekt utgangspunkt. Vår beliggenhet midt i sentrum, gjør at du har gangavstand til det meste. Under julemarkedet eller Rørosmartnan vil markedet være rett utenfor stuevinduet. Bor du i toppetasjen, vil du også ha panoramautsikt til det som skjer.

Vi ønsker å legge til rette for at dere skal få et fint opphold på Røros, så ta gjerne kontakt hvis dere har spørsmål eller det er andre ting vi kan bistå med.

Velkommen til oss!