Overnatting på Røros

Her finner du en oversikt over vår utleieleiligheter

Toppetasjen Fru Engzelius

Bo i en unik leilighet midt i Røros sentrum. Leiligheten er på hele 140 kvm og har 3 soverom, kjøkken, bad, hall, gang, tv- og spisestue. Her er det god nok plass til flere familier. Leiligheten ligger i 3. etasje med fin utsikt over Røros sentrum. Leien inkluderer sengetøy og håndduker.

Gruvesjakta

Bo i en unik leilighet midt i Røros sentrum. Leiligheten ligger i 1. etasje i Finnegården, og har 1 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og gang. Dette er et perfekt utgangspunkt for din opplevelse på Røros, med sin beliggenhet midt i sentrum. Leiligheten har 1 soverom med dobbeltseng og en dobbel sovesofa på stuen. Leien inkluderer sengetøy og håndduker.

Bergmannen

Unik og fredelig leilighet midt i Røros sentrum. Leiligheten ligger i 3. etasje i Finnegården. Leiligheten har utsikt mot hagen. Den har ett soverom, stue, kjøkken og eget bad. Soverommet har en dobbeltseng og en køyeseng. Her bor du midt i sentrum av Røros, og leiligheten vil være et perfekt utganspunkt for ditt besøk på Røros. Leien inkluderer sengetøy og håndklær. Gratis WIFI.

Jens Finne

Bo i denne flotte leiligheten i gammel stil. Leiligheten ligger i 3. etasje, med utsikt både mot Bergmannsgata og til bakgården. Leiligheten holder bra standard, og har 2 soverom, bad, kjøkken, spisestue og stue. Med familiekøye på det ene soverommet og dobbeltseng på det andre, er det god plass til 5 personer i denne leiligheten. Leien inkluderer sengetøy og håndduker.

Villa Gulstua

Unik og fredelig villa midt i Røros sentrum. Huset ble totalrenovert i 2023. Huset ligger i Finneveta, inn mot bakgården til Finnegården. Huset har to soverom med dobbeltseng, stue, kjøkken og eget bad. Her bor du midt i sentrum av Røros, og huset vil være et perfekt utganspunkt for deg som er ute etter overnatting på Røros, og ønsker å ha et sted helt for deg selv. Leie inkluderer sengetøy og håndklær. Gratis WIFI.

Send en forespørsel på en av våre leiligheter

Opplevelser og aktiviteter på Røros

01.

Rørosmartnan

Rørosmartnan er Røros sitt største arrangement i året, og trekker nesten 100 000 besøkende på en uke. Rørosmartnan kombinerer folkeliv, kultur, handel og tradisjoner på en måte som du ikke kan oppleve noe annet sted. Det kan være vanskelig å skaffe seg overnatting, så ta kontakt i god tid.

02.

Julemarked Røros

Julehandel i gater og butikker, hest og sledeturer, julesang og nisser i gatene, og mange andre aktiviteter for store og små. Dette skaper ekte julestemning i verdens beste juleby som bare må oppleves.

03.

Sommerferie på Røros

Sommeren på Røros kombinerer gode naturopplevelser med urban handel og kultur. Bli gjerne to netter, slik at dere kan bli med en tur på MS Fæmund 2 eller ta en tur i Olavsgruva..

04.

Elden

En av norges største utendørsteater spilles på kveldstid på Slegghaugene på Røros. Spennende forestilling i vakre omgivelser midt i Røros sentrum.

05.

Vinterferie på Røros

Den kalde vinteren på Røros er fantastisk. Det finnes mange aktiviteter, både for små og store. Mange mil med oppkjørte skiløyper og flere alpinanlegg en liten kjøretur unna. Kanefart og hundekjøring er også populære aktiviteter om vinteren.

Ha et hyggelig opphold på Røros

Om du reiser til Røros på grunn av kultur, historie eller bare ønsker å nyte den gamle trehusbebyggelsen, så er Finnegården et perfekt utgangspunkt. Vår beliggenhet midt i sentrum, gjør at du har gangavstand til det meste. Under julemarkedet eller Rørosmartnan vil markedet være rett utenfor stuevinduet. Bor du i toppetasjen, vil du også ha panoramautsikt til det som skjer.

Vi ønsker å legge til rette for at dere skal få et fint opphold på Røros, så ta gjerne kontakt hvis dere har spørsmål eller det er andre ting vi kan bistå med.

Velkommen til oss!