Ditt møtested i Røros sentrum

Velkommen til
Finnegården Røros

Gi dine møter en unik og inspirerende ramme ved å velge våre moderne møterom midt i hjertet av Røros. Finnegården tilbyr deg det perfekte miljøet for produktive møter og kreativitet.

Hvorfor velge Finnegården?

  1. Sentral Beliggenhet: Vår beliggenhet midt i Røros sentrum gjør det enkelt for dere å komme hit, samtidig som dere kan nyte atmosfæren og sjarmen til verdensarven og Finnegården.

  2. Moderne Fasiliteter: Vårt møterom er utstyrt med moderne teknologi og fasiliteter for å sikre at dine møter blir så effektive som mulig. Det er også et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til møterommet.

  3. Inspirerende Miljø: Finnegården gir deg muligheten til å møtes i en unik og inspirerende setting. Omgitt av historie og sjarm, vil møtene dine skille seg ut og etterlate et varig inntrykk.

  4. Skreddersydde pakker: Bryt opp møte med en historisk omvisning i Finnegården. Vi kan tilby omvisning i den historiske 2. etasjen av Finnegården. Bli med 100 år tilbake i tid, og opplev hvordan storingene bodde på Røros under kobberverkets glansdager.

Ta kontakt med oss i dag for å reservere ditt møterom på Finnegården. La oss sammen skape en møteopplevelse som ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

Velkommen til Finnegården – der du møter sjarmen til Røros!

Send en forespørsel på leie av møterom her:

Kontorlokaler til leie i Røros sentrum

Ønsker du deg en egen kakkelovn på kontoret?

Finnegården har ledige kontorlokaler i Røros sentrum. Med sentral beliggenhet ut mot Bergmannsgata, moderne fasiliteter og en inspirerende arbeidsatmosfære, gir dette et godt utgangspunkt for en bra arbeidsdag.

Ta kontakt med Eirik Dalseg for mer informasjon:
Tlf 950 41 454
Epost: eirikdalseg@gmail.com